Despre mine

Fotografia mea
poi...is printre cei mai viciosi oameni de pe planeta...imi place sa pierd timpul uitandu'ma la el si din cand in cand sa'l opresc in loc

duminică, 5 octombrie 2008

Rudenie

3 octombrie 2008

Imaginea 1. Bucuresti. Statie. Asteptand autobuzul. Sapaturi. Nori. Si ploaie. Masini grabite. Oameni grabiti. Incruntati. 21. Orele. Oameni in statie. Zgomote. Un glas.
Imaginea 2. Ele. Bunica si nepoata. 60 ani. 9 ani. Aproximativ. Ea 60. Grasa. Par pana la umeri. Bruneta. Vopsita. De demult. Pardesiu verde. Nou. 3. Pungi pline in mana. Voce rastita. Groasa. Rautacioasa. Privire incruntata. Fata buhaita. Ea 9. Blonda. Joaca cu stalpul daramat. Tipa. Voce ascutita. 2 codite. Impletite perfect. Haina rosie. Blugi albastri. Curate. Noi. Se cearta. Una cu alta. Nepoata impertinenta. Bunica acrita. Lectii de comportament.
Imaginea 3. In autobuz. Bunica pe scaun. Linistita. Observand. Composteaza un bilet. Se aseaza linistit. Nepoata tur de autobuz. O voce: "Imi dati sa iau ceva de mancare?". Ma uit incruntata. Nepoata. O alung. Dar ma opresc. Cerceii de aur imi atrag privirea. Ma uit la jocul lor impletit cu agitatia pustoaicei. Ma incrunt mai tare. Finetea lor ma enerveaza. Modul ingrijit al nepoatei ma enerveaza. Vad bunica in geam. Pe scaun, impasibila. Ma enerveaza. Vreau sa ma ridic sa o iau la pumni. Dar doar ma enervez. Se apropie statia. Bunica se apropie de usa. Ignora fetita. Fetita vrea sa-i zambeasca. Se uita pe geam. Ignorare. Ma enervez.
Imaginea 4. Coborarea din autobuz. Bunica numara "prada". Ia nepoata de mana. Si pleaca mai departe. Ma enervez...

Niciun comentariu: